Zoek & Boek!

ONZE VOORWAARDEN

Aankomst / vertrek 

Week = vrijdag / vrijdag
Midweek = maandag / vrijdag
Weekend = vrijdag / maandag

Aankomst tussen 12.00 uur en 15.00 uur
Vertrek voor 10.00 dient u de sleutel in te leveren bij de verhuurder.

Huurprijzen
Prijzen zijn incl. energie en administratiekosten, exclusief toeristenbelasting.

Huurperiode
Gedurende de (school-)vakantieperioden huurt u minimaal voor een week (vrijdag / vrijdag). Daarbuiten is een afwijkende huurperiode bespreekbaar. Uiteraard moet dit door ons goed zijn in te passen in de beschikbaarheid van de recreatiewoning. (zie voor midweek en weekend de optie tarieven of beschikbaarheid)

Aanbetaling
Indien u heeft gereserveerd, ontvangt u een opgave van de totaalprijs en een huurcontract. Wij vragen u vervolgens om binnen 7 dagen 50% van deze totaalprijs als aanbetaling over te maken.  r\n

Huurcontract

Het huurcontract ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.
Na ontvangst van uw aanbetaling (binnen de termijn), is uw reservering definitief. Minimaal 14 dagen voor uw aankomst/verblijf dient u de resterende 50% overgemaakt te hebben. Is de tijd te kort, dient u voor tijdige (telefonische) overboeking te zorgen.

Waarborgsom

Er wordt u een waarborgsom in rekening gebracht. Na uw vertrek, worden voor de schoonmaak de woning en de inventaris geïnspecteerd. Indien er geen beschadigingen, schade, gebreken en/of manco\'s worden geconstateerd, ontvangt u binnen één week na uw vertrek de waarborgsom teruggestort op uw bank- of gironummer. Wij behouden ons het recht voor om vooraf of bij aankomst een hogere borg te vragen aan bijv. jonge huurders. De waarborgsom  bedraagt € 100,-.

Reservering

U kunt uw reservering via onze website, schriftelijk, per e-mail of telefonisch doen. Ook als u bijvoorbeeld eerst per telefoon informeert, wordt u altijd verzocht dit schriftelijk of per e-mail te bevestigen. Zo kunnen we zonder problemen de wederzijdse afspraken vastleggen. Vermeld altijd uw volledige naam, adres en telefoonnummer (ook in de e-mail), zodat we ook bij storingen contact met elkaar kunnen krijgen. Ons telefoonnummer en postadres staan onderaan de welkomstpagina vermeld.

Annulering

Bij annulering door de huurder zijn de volgende percentages van het totale huurbedrag verschuldigd: Vanaf de dag van reservering tot 10 weken voor huuraanvang: 30%. Van 6 weken tot 3 weken voor huuraanvang: 65%. Binnen 3 weken voor huuraanvang: 100%. Indien de huurder geen gebruik maakt van de vakantiewoning of deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen enkele restitutie plaatsvinden. Het is raadzaam, voor de gehuurde periode een annuleringsverzekering af te sluiten.

Schoonmaakkosten

Voor de schoonmaak wordt € 50,- in rekening gebracht. Indien de recreatiewoning ernstig is vervuild en/of versmeerd, zullen u de extra kosten en/of uren van de schoonmaak c.q. vervanging in rekening worden gebracht dan wel verrekend worden met uw waarborgsom.

Serviceopties (niet verplicht!)

Huur dames- en/of herenfiets, per fiets per week € 15,-
Huishoudpakket   (2 keukendoeken,1 theedoek, 1 vaatdoek) € 4,95
Bed-linnenpakket per persoon € 7,50
Bed opgemaakt bij aankomst, per persoon € 2,50
Extra tentje per nacht € 2,50
Huisdier (max. 1) per nacht (in overleg, niet alle verhuurders laten huisdieren toe) € 2,50
Ieder persoon meer dan 5 — per week€ 25,-- (vanaf 3 jaar)
Extra tussentijdse schoonmaak € 35,-